Gebruikte heftrucks

Elektrische heftrucks

Reachtrucks

Stapelaars

Pallettrucks / Orderpickers / Trekkers

Gebruikte heftrucks bij Itolang

Ontdek de voordelen van gebruikte heftrucks bij Itolang. Bespaar aanzienlijk op kosten zonder in te leveren op kwaliteit. Een gebruikte heftruck is aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe, vooral na de eerste twee jaar wanneer de waardedaling het grootst is. Profiteer van de prijsdaling naarmate de heftruck ouder wordt en geniet van de besparingen die dit met zich meebrengt. 

Bij Itolang zorgen we ervoor dat onze gebruikte heftrucks voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en wettelijke vereisten. Elke heftruck ondergaat een grondige technische inspectie en wordt voorzien van een CE-markering en nieuwe BMWT veiligheidskeuring. Bovendien bieden we minstens 3 maanden garantie en reparatieservices, waardoor u met vertrouwen kunt werken en uw heftruck probleemloos kunt laten functioneren.

Wanneer u kiest voor een gebruikte heftruck bij Itolang, profiteert u van een korte levertijd. We hebben onze heftrucks namelijk al op voorraad. Binnen enkele dagen na aankoop kunt u de heftruck in uw bezit hebben en meteen inzetten voor uw werkzaamheden. Dit minimaliseert stilstand en zorgt voor een efficiënte voortgang van uw magazijnwerkzaamheden. 

Bij Itolang begrijpen we dat elk bedrijf specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we een ruime keuze aan gebruikte heftrucks. Of u nu een elektrische heftruck, reachtruck, stapelaar, pallettruck of zijlader nodig heeft, we hebben diverse opties beschikbaar. Onze uitgebreide technische inspectie en professioneel onderhoud garanderen dat elke gebruikte heftruck betrouwbaar en goed onderhouden is. Vertrouw op Itolang voor een ruime keuze aan tweedehands heftrucks die perfect passen bij uw werkzaamheden. 

Interesse in gebruikte heftrucks? Het team van Itolang staat voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u een advies krijgen voordat u een aankoop doet? Neem contact met ons op

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunt u uw truck niet vinden? Laat Itolang uw ideale heftruck vinden!

Wij begrijpen dat het uitkiezen van een heftruck een lastige keuze kan zijn. Komt u er zelf niet uit en geeft u het liever uit handen? Neem dan contact met ons op en wij zullen het beste advies op maat geven.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.