BP ML-T Series

BP ML-T Series

De ML-T serie is de multi-directionele zijlader van Battioni e Pagani en leverbaar in de capaciteiten van 3 tot 4,5 ton en diverse platformdieptes en hefhoogtes (tot 6000mm).

De ML-T is rondom de bestuurder ontworpen en zit ergonomisch goed in elkaar. Alle functies liggen binnen handbereik en de lichte maar toch precieze besturing zorgt voor een gemakkelijke en doelmatige rijbeleving. De pedalen zijn ook met lichte druk te bedienen wat.

Technisch maakt de ML-T serie gebruik van CAN BUS en 48 Volt wisselstroom techniek. De ML-T serie is door de doordachte technische opbouw makkelijk te onderhouden met goede bereikbaarheid van de belangrijke componenten. Met behulp van het diagnose systeem, wat via het display in de cabine uit te lezen is, zijn lage onderhoudskosten en stilstand mogelijk omdat storingen snel te localiseren zijn.

Het in- en uitreachen van de mast gebeurd met gekruist opgestelde hydraulische cilinders wat zorgt voor een preciezere bediening. Het electronische systeem zorgt daarbij voor een soepele in en uitgaande slag en snelheid van de mast tijdens het reachen.

Het chassis is voorzien van een schommel-as opstelling waardoor een goede stabiliteit en tractie op verschillende soorten ondergrond mogelijk blijven.

De besturing van de wielen vind direct op de wielophanging plaats zonder toepassing van kettingen. Dit geeft betere feedback op het stuurgevoel en synchronisatie van de 4 wielen opzich. Als bandage zijn cushion, Vulkolan en super-elastic mogelijk wat de ML-T serie een allround inzet zowel binnen als buiten geeft.

Merk: BP
Type: ML-T Series
Hefvermogen: 3 - 4,5 ton
Hefhoogte: tot 6000 mm
Motor: 48 volt
Aandrijving: Wisselstroom
Banden: Cushion/Vulcolan/SE
Bekijk alle specificaties >

Interesse in BP ML-T Series?

Heeft u specifieke vragen over BP ML-T Series? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.