Draagarmstellingen

Uitvoeringen

Draagarmstellingen zijn ideaal voor de opslag van langgoed of goederen met afwijkende maten. Er zijn 4 verschillende type draagarmstellingen leverbaar. Van lichte draagarmstellingen, welke uitermate geschikt zijn voor handmatige belading, tot de zwaardere types voor de belading van staal, pakketten hout en andere zware goederen. Elk type is daarnaast weer zeer veelzijdig in de maatvoering. Hierdoor is er altijd wel een passende uitvoering voor u samen te stellen.

Toepassingen

Draagarmstellingen type CL en CP zijn de lichtere uitvoeringen. Geschikt voor handmatige belading van langmateriaal of afwijkende maten. De armen kunnen tevens voorzien worden van stalen of houten legborden .

Draagarmstellingen type CH en CB zijn de zwaardere uitvoeringen. Geschikt voor mechanische belading van zwaar langgoed. De vakhoogtes van type CH zijn daarnaast ook nog eens zeer snel te wijzigen door de haak verbinding van de armen.

Op zoek naar draagarmstellingen?

Bent u op zoek naar draagarmstellingen en komt u er zelf niet uit? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Het team van Itolang staat voor u klaar!

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.