Inrij-/doorrijstellingen

Inrij-/doorrijstellingen van Rosss

Voor de (bulk)opslag van uw goederen in FIFO (First in, First out) en/of LIFO (Last in, First out) hebben wij ‘Drive-in’ inrijstellingen (voor LIFO) en doorrijstellingen (voor FIFO) in het assortiment.

Uitvoeringen en toepassingen

De inrij- en doorrijstellingen van Rosss worden samengesteld uit onderdelen van het ‘Iron Fist’ programma. Door de veelzijdigheid van het Iron Fist programma is er hierdoor voor elke palletmaat en palletgewicht een optimale oplossing te vinden. Door de speciale vorm van de (sendzimir verzinkte) goten is er tevens weinig ruimteverlies tussen de verschillende niveaus wat resulteert in een compact ogend systeem

Inrij- en doorrijstellingen zijn een compacte manier van opslag voor gelijkwaardige goederen. De beschikbare ruimte kan met dit systeem tot zo’n 85% benut worden voor opslag van goederen. Mede hierdoor wordt dit systeem veel toegepast in koel- en vriescellen.

Op zoek naar inrij-/doorrijstellingen?

Bent u op zoek naar inrij-/doorrijstellingen maar komt u er zelf niet uit? Of heeft u een andere vraag? Neem dan nu contact met ons op. Het team van Itolang staat voor u klaar!

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.