Keuringen

Nieuwe stellingen

Alle magazijnstellingen en bordessen dienen overeenkomstig de ARBO wet, jaarlijks gekeurd te worden op veiligheid. Een nieuw geleverd magazijn wordt door ons na plaatsing gekeurd en voorzien van een keuringssticker.

Keuringsabonnement en certificatie

Wij bieden u de mogelijkheid tot een abonnement, waarbij wij tegen een vaste vergoeding jaarlijks uw magazijn keuren en kleine reparaties aansluitend uitvoeren. Als u tussentijds een schade zelf constateert, kunt u tegen een vaste vergoeding tussentijds een veiligheidskeuring hierop laten uitvoeren. De gegevens van alle keuringen en reparaties worden door ons in een dossier bijgehouden, zodat bij eventuele calamiteiten u hierop altijd kunt terugvallen.

Onze keurmeesters zijn Tüv – BMWT gecertificeerd voor het uitvoeren van keuringen. Voor reparaties maken wij gebruik van een eveneens gecertificeerde lasser-constructeur.

Vragen over de keuring?

Heeft u vragen over hoe de keuring in zijn werk gaat? Of heeft u behoefte aan advies hierover? Neem dan nu contact op. Het team van Itolang staat voor u klaar!

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.