Over ons

De specialist in nieuwe en gebruikte magazijntrucks en vorkheftrucks

Itolang is officieel partner van Still en kan het complete programma heftrucks en magazijntrucks leveren. Daarnaast importeren wij zijladers van Battioni e Pagani (BP) en Hubtex. Onze magazijnstellingen komen van het merk Rosss. 

Vanuit Barneveld worden dagelijks onze monteurs aangestuurd voor landelijke serviceverlening. Voor Itolang is dit een zeer belangrijke afdeling, omdat wij ons vooral hierin onderscheiden van collega bedrijven.

Serviceorganisatie

Een magazijn- of heftruck moet altijd werken, waar en wanneer u die ook nodig heeft. Itolang zorgt voor regelmatig preventief onderhoud en levert snelle en professionele service in geval van storingen. Voor u betekent dat betrouwbaar en goed onderhouden materieel dat berekend is op zijn taak. Dat resulteert in minder stilstand! Uw truckpark blijft perfect in beweging.

Dienstverlening

Itolang staat voor u klaar. Adviezen bij de aankoop van nieuwe of gebruikte trucks, van Still, BP, Hubtex, Rosss magazijnstellingen of de huur van een truck voor enkele dagen of langer (meer dan 200 trucks, waaronder vele speciale magazijntrucks).

Onderdelenvoorziening

In Barneveld bevindt zich een modern onderdelenmagazijn. Door professionele beheersing van de onderdelen voorraad (vervanging, slijtage en reserveonderdelen) en een 24 uur leveringsservice is de voorziening razendsnel. De uitleveringsgraad bedraagt 90%. In sommige situaties bieden we onderdelen direct per koerier aan.

Vacatures

Op zoek naar een interessante baan? Bekijk snel de openstaande vacatures en versterk het Itolang team!

Commercieel medewerker binnendienst

Accountmanager

Planner

Heeft u een vraag?
Het team van Itolang staat voor u klaar!

Komt u er zelf niet uit of heeft u specifieke vragen over bepaalde heftrucks of diensten? Neem dan contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.