Service & Onderdelen

Op zoek naar hoogwaardige heftrucks? Itolang biedt een breed assortiment aan gebruikte heftrucks en nieuwe heftrucks. Welke oplossing u ook zoekt voor uw intern transport, wij denken graag met u mee. Wij zijn Still partner, dus u kunt rekenen op kwaliteit. Bekijk snel ons aanbod!

Onderdelen

Bij Itolang begrijpen we dat snelle en betrouwbare toegang tot onderdelen essentieel is om uw machines in optimale staat te houden. Daarom hebben wij een uitgebreid magazijn waar vrijwel alle gangbare onderdelen van onze merken op voorraad zijn. Of u nu onderdelen nodig heeft voor een Clark, Hyundai, Still, BP (Battioni e Pagani) zijlader, Magaziner, Bulmor (met merken zoals Irion, Jumbo, Lancer, Baumann), Fiora, OM-Pimespo (FIAT), of een ander merk, wij staan voor u klaar.

Onze ervaren medewerkers hebben de kennis en expertise om u te helpen bij het vinden van het specifieke onderdeel dat u nodig heeft. U kunt contact met ons opnemen via magazijn@itolang.nl of bel 0342-421173. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het formulier hieronder om uw (aan)vraag naar ons te sturen. We vragen u vriendelijk om zoveel mogelijk informatie te verstrekken over het onderdeel en de machine, zoals het onderdeelnummer, chassisnummer en het type truck. Hierdoor kunnen we u nog sneller van dienst zijn.

Bij Itolang streven we ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen en u te voorzien van de juiste onderdelen voor uw machine. We begrijpen dat stilstand kostbaar kan zijn en streven ernaar om u zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. Onze onderdelenservice is gericht op uw tevredenheid en het leveren van de beste oplossingen voor uw behoeften.

Service

Naast onze onderdelenservice bieden we uitgebreide keuring- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw heftrucks en magazijntrucks altijd operationeel zijn, waar en wanneer u ze ook nodig heeft. Met onze preventieve onderhoudsprogramma’s en snelle professionele service minimaliseren we stilstand en houden we uw truckpark perfect in beweging.

Zelfs als uw heftruck of magazijntruck niet door Itolang geleverd is, kunnen wij u nog steeds van dienst zijn op het gebied van service en onderhoud. Onze ervaren monteurs beschikken over de juiste kennis en materialen om onderhoud en service te bieden voor alle gerenommeerde merken op de markt.

We zijn ook gecertificeerd voor BMWT veiligheidskeuringen, die sinds 1998 jaarlijks verplicht zijn voor heftrucks en magazijntrucks. Onze veiligheidskeuringen worden vaak gecombineerd met een service- of onderhoudsbeurt, zodat uw materieel niet alleen veilig, maar ook goed onderhouden is. We kunnen ook jaarlijkse keuringen uitvoeren op uw magazijnstellingen om de veiligheid en deugdelijkheid ervan te waarborgen. Onze experts informeren u graag over de mogelijkheden.

U kunt contact met ons opnemen via service@itolang.nl of bel 0342-421173. U kunt ook het onderstaande formulier invullen.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar onderdelen of bent u op zoek naar een keuring of onderhoudsdienst? Neem dan contact met ons op. Het team van Itolang staat voor u klaar.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.