STILL Dubbele stock stapelaars

Geen producten gevonden

Dubbele stock stapelaars van Still bij Itolang

Met de dubbele stock stapelaars van Still verplaatst u meer goederen in minder tijd. Deze veelzijdige stapelaars maken het mogelijk om ladingen tot 2.000 kg gemakkelijk te verplaatsen in de dubbele stapelmodus. Ze zijn bij uitstek geschikt voor gevoelige goederen of goederen die niet stapelbaar zijn, zoals fruit, groenten of breekbare items. De kracht van de dubbele stock stapelaars zit niet alleen in hun vermogen om materiaal te verplaatsen, maar ook in hun laad- en losmogelijkheden van vrachtwagens, lichte orderverzamel toepassingen en het stapelen van goederen tot een hoogte van 2,8 meter. Met snelheden tot 12 km/u bieden deze trucks niet alleen kracht, maar ook snelheid.

Bij Itolang begrijpen we dat comfort en ergonomie essentieel zijn voor de bestuurder. Daarom bieden de dubbele stock stapelaars van Still allround comfort, inclusief ergonomische dissel bediening, ruime stoelen voor de bestuurder en luchtgeveerde meerijplatforms. Het slimme palletpositioneringshulpsysteem maakt het eenvoudig en nauwkeurig stapelen van twee pallets mogelijk. Met het Curve Speed Control-assistentiesysteem zorgen de trucks altijd voor veiligheid, doordat de bochtsnelheden automatisch worden geregeld.

Bij Itolang staan we bekend als een betrouwbare dealer van Still stapelaars, en onze dubbele stock varianten zijn geen uitzondering. We bieden hoogwaardige en efficiënte trucks die voldoen aan uw behoeften. Of u nu gevoelige goederen moet verplaatsen, vrachtwagens moet laden en lossen of goederen moet stapelen, onze dubbele stock stapelaars bieden de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die u zoekt.

Optimaliseer uw magazijn en verhoog de efficiëntie met de dubbele stock stapelaars van STill bij Itolang. Ervaar het allround comfort en de slimme functies die uw werk gemakkelijker maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Heeft u een vraag?
Het team van Itolang staat voor u klaar!

Komt u er zelf niet uit of heeft u specifieke vragen over bepaalde heftrucks of diensten? Neem dan contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.