STILL Hoogbouwtrucks

Geen producten gevonden

Hoogbouwtrucks van Still bij Itolang

Ontdek individualiteit en functionaliteit op het hoogste niveau met de hoogbouwtrucks van Still bij Itolang. Met de VNA-trucks MX-X en NXV heeft u toegang tot beide zijden van het gangpad in uw hoogbouwmagazijn, zonder dat u de truck hoeft om te draaien. Bereik topprestaties in smalle gangpaden. Onze hoogbouwtrucks tillen niet alleen de vorken, maar ook de cabine, tot een opslaghoogte van meer dan 18 meter. Dit stelt u in staat om individuele artikelen handmatig te verzamelen en complete pallets op te slaan en op te halen.

Elk hoogbouwmagazijn is uniek, daarom heeft Still het modulaire ontwerp van de VNA-trucks ontwikkeld. Zo bieden zij een individuele oplossing voor elke toepassing in uw magazijn. Met draagvermogens tot 1,5 ton en maximumsnelheden van meer dan 14 km/u is de enorme omslagcapaciteit van de MX-X en NXV hoogbouwtrucks indrukwekkend. Daarnaast zijn onze hoogbouwtrucks voorzien van slimme hulpsystemen die het werken sneller, gemakkelijker en veiliger maken. Bij Itolang streven we naar optimale prestaties en gebruiksgemak in uw hoogbouwmagazijn.

Bij Itolang begrijpen we dat uw hoogbouwmagazijn specifieke eisen heeft. Daarom bieden wij hoogbouwtrucks van Still die perfect aansluiten bij uw behoeften. Onze hoogbouwtrucks zijn ontworpen met aandacht voor duurzaamheid, prestaties en veiligheid, zodat u kunt vertrouwen op hun betrouwbaarheid in elke situatie.

Als gevestigde dealer van Still hoogbouwtrucks staan wij garant voor uitstekende service en ondersteuning. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste hoogbouwtruck die perfect past bij uw bedrijf. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van de hoogbouwtrucks van STILL bij Itolang. Optimaliseer uw hoogbouwmagazijn en behaal maximale efficiëntie. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Heeft u een vraag?
Het team van Itolang staat voor u klaar!

Komt u er zelf niet uit of heeft u specifieke vragen over bepaalde heftrucks of diensten? Neem dan contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.