STILL Laagheffende pallettrucks

STILL EXH 25-30

Hefvermogen:

STILL EXH-SF 20-25

Hefvermogen:

STILL ECU 14

Hefvermogen: 1400 kg

STILL ECU 15C

Hefvermogen: 1500 kg

STILL EXU 16

Hefvermogen: 1600 kg

STILL ECU 16

Hefvermogen: 1600 kg

STILL ECU 18

Hefvermogen: 1800 kg

STILL EXU 18

Hefvermogen: 1800 kg

STILL EXU 20

Hefvermogen: 2000 kg

STILL ECU 20

Hefvermogen: 2000 kg

STILL FU-X 20

Hefvermogen: 2000 kg

STILL EXU-H

Hefvermogen: 2000 kg

STILL ECU 25

Hefvermogen: 2500 kg

STILL ECU 30

Hefvermogen: 3000 kg

STILL FS-X 33

Hefvermogen: 3300 kg

Laagheffende pallettrucks van Still bij Itolang

De laagheffende pallettrucks van Still bij Itolang zorgen ervoor dat uw horizontaal goederentransport moeiteloos in beweging komt. Zelfs in de meest krappe ruimtes overtuigen ze door hun nauwkeurige manoeuvreerbaarheid. Of u nu op zoek bent naar een meeloop pallettruck, een pallettruck met platform of een pallettruck voor lange rijafstanden, Still biedt het perfecte model voor elke toepassing. Bovendien zijn er modellen met variabele werkhoogtes, waardoor u niet alleen goederen kunt verplaatsen, maar ook onder gezonde werkomstandigheden orders kunt verzamelen.

Onze laagheffende pallettrucks overtuigen niet alleen door hun veelzijdigheid, maar ook door de intuïtieve opstelling van de bediening. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op het verplaatsen van goederen tot 2,5 ton met de OPTISPEED dissel of profiteren van de moderne Still lithium-ion-technologie. Onze compacte elektrische pallettrucks zijn ontworpen met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om uw werk efficiënter en productiever te maken. Met nauwkeurige manoeuvreerbaarheid en intuïtieve bedieningselementen bieden onze pallettrucks u de controle die u nodig heeft om uw goederen probleemloos te verplaatsen.

Bij Itolang begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om pallettransport. Daarom bieden wij een breed scala aan laagheffende pallettrucks van Still die aan uw specifieke vereisten voldoen. Of u nu een kleine magazijnruimte heeft of behoefte heeft aan palletverplaatsing over lange afstanden, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Als gevestigde dealer van STILL pallettrucks staan wij garant voor uitstekende service en ondersteuning. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste laagheffende pallettruck die perfect past bij uw bedrijf. We bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook op maat gemaakte adviezen en oplossingen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van de laagheffende pallettrucks van STILL bij Itolang. Optimaliseer uw goederentransport en verhoog de efficiëntie in uw magazijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Heeft u een vraag?
Het team van Itolang staat voor u klaar!

Komt u er zelf niet uit of heeft u specifieke vragen over bepaalde heftrucks of diensten? Neem dan contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.