STILL Orderverzamelaars

STILL EK-X 10

Hefvermogen: 1000 kg

STILL EK-X 11

Hefvermogen: 1100 kg

STILL EK-X 12

Hefvermogen: 1200 kg

STILL OPX 20-25

Hefvermogen: 2500 kg

Orderverzamelaars van Still bij Itolang

Op het gebied van logistiek is er nauwelijks meer variatie dan orderverzamelen. Bij Itolang bieden wij een breed scala aan innovatieve horizontale en verticale orderverzamelaars van Still, waarmee u elke taak efficiënt kunt oplossen. Ongeacht wat uw manier van werken is, bij Itolang vindt u de orderpicker die perfect aan uw eisen voldoet.

Met onze verticale orderverzamelaars kunt u ladingen tot 12 meter hoogte afhalen in een ruime cabine. Met de OPX kunt u nog steeds comfortabel afhalen vanaf het eerste niveau en met snelheden tot 14 km/u kunt u ladingen tot 2500 kg verplaatsen. De Still iGo en iGo neo OPX gaan zelfs nog een stap verder en zijn de eerste autonome orderverzameltrucks die elke stap van de bestuurder volgen. Wat uw behoeften ook zijn, of u nu dubbel stockbediening nodig heeft om breekbare goederen te hanteren of lange vorken om volumineuze goederen te verplaatsen, dankzij ons modulaire systeem en het uitgebreide aantal varianten kunnen wij een op maat gemaakte truck leveren die perfect aansluit bij uw wensen. Bij alle orderverzamelaars van Still kunt u vertrouwen op state-of-the-art technologie die het orderverzamelen naar een hoger niveau tilt.

Bij Itolang begrijpen we dat efficiënt orderverzamelen essentieel is voor uw bedrijfsvoering. Daarom bieden wij hoogwaardige orderverzamelaars van Still die zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en functies. Onze trucks zijn ontworpen om uw orderpick processen te optimaliseren en u te helpen bij het behalen van maximale productiviteit.

Als gevestigde dealer van Still staan wij garant voor uitstekende service en support. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste orderverzamelaar die perfect past bij uw bedrijf. Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook op maat gemaakte adviezen en oplossingen.

Optimaliseer uw orderpick processen en verhoog de efficiëntie in uw magazijn met de orderverzamelaars van Still bij Itolang. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en de state-of-the-art technologieën die uw orderverzameling naar een hoger niveau tillen. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Heeft u een vraag?
Het team van Itolang staat voor u klaar!

Komt u er zelf niet uit of heeft u specifieke vragen over bepaalde heftrucks of diensten? Neem dan contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.