STILL Reachtrucks

STILL FM-X SE

Hefvermogen:

STILL FM-4W

Hefvermogen:

STILL FM-X 10

Hefvermogen: 1000 kg

STILL FM-X 10 N

Hefvermogen: 1000 kg

STILL FM-X 12

Hefvermogen: 1200 kg

STILL FM-X 12 N

Hefvermogen: 1200 kg

STILL FM-X 14

Hefvermogen: 1400 kg

STILL FM-X 14 N

Hefvermogen: 1400 kg

STILL FM-X 17 N

Hefvermogen: 1700 kg

STILL FM-X 17

Hefvermogen: 1700 kg

STILL FM-X 20

Hefvermogen: 2000 kg

STILL FM-X 20 N

Hefvermogen: 2000 kg

STILL FM-X 25

Hefvermogen: 2500 kg

Reachtrucks van Still bij Itolang

Bij Itolang zijn wij trots om de uitstekende Still reachtrucks aan te bieden. Deze reachtrucks bieden veel meer dan alleen een indrukwekkende hefhoogte van 13 meter. Ze onderscheiden zich door hun enorme restcapaciteit, waardoor ze tot 1.000 kg kunnen tillen op deze hoogte, wat een aanzienlijke toegevoegde waarde biedt. Deze reachtrucks zijn zeer rendabel en beschikken over een krachtige aandrijving en uitstekende rijeigenschappen. Bovendien profiteert u van diverse unieke eigenschappen die exclusief beschikbaar zijn bij de reachtrucks van Still.

Een van deze unieke eigenschappen is de Active Load Stabilisation (ALS), waardoor u al bezig bent met het hanteren van de volgende lading terwijl anderen nog wachten tot hun mastbewegingen zijn afgerond. Dit leidt tot aanzienlijke verkorting van de wachttijden bij de stelling, tot wel 80 procent! 

Daarnaast zult u de dynamische en soepele mastovergang waarderen, mogelijk gemaakt door een optisch hoogte meetsysteem. Dit systeem maakt ook automatische hefhoogte voorkeuze mogelijk, evenals een nauwkeurige indicatie van de actuele hefhoogte op het digitale display. Als uw bedrijf behoefte heeft aan het verplaatsen van lange en volumineuze goederen, zult u snel de voordelen van de vierweg FM-4W truck ontdekken. En met de FM-X SE, uitgerust met super-elastische banden, vergroot u het bereik van uw goederenomslag, zowel binnen als buiten. 

Bij Itolang zijn we een gevestigde dealer van STILL reachtrucks en we bieden een breed assortiment aan, zodat u altijd de juiste reachtruck kunt vinden die past bij de behoeften van uw bedrijf. Naast het leveren van hoogwaardige reachtrucks, bieden wij ook uitgebreide service en support, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw reachtruck altijd in goede staat verkeert. 

Heeft u een vraag?
Het team van Itolang staat voor u klaar!

Komt u er zelf niet uit of heeft u specifieke vragen over bepaalde heftrucks of diensten? Neem dan contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.