STILL Stapelaars

STILL EXV-SF

Hefvermogen:

STILL EXV 10-14C

Hefvermogen:

STILL EXV 14-20

Hefvermogen:

STILL FV-Xi 12

Hefvermogen: 1200 kg

STILL FV-X 12

Hefvermogen: 1200 kg

STILL SV 12

Hefvermogen: 1200 kg

STILL FV-X 16

Hefvermogen: 1600 kg

STILL FV-Xi 16

Hefvermogen: 1600 kg

STILL SD 20

Hefvermogen: 2000 kg

Stapelaars van Still bij Itolang

Met de stapelaars van Still bij Itolang heeft u altijd beide handen vrij om uw magazijn efficiënt te organiseren. Zelfs in de kleinste gangpaden kunt u moeiteloos tot twee ton verplaatsen met deze compacte trucks. Maar dat is nog niet alles. Dankzij de hoge restcapaciteit kunt u uw magazijn verdichten en de beschikbare ruimte optimaal benutten, met opslaghoogtes van meer dan vijf meter. Met modellen die voorzien zijn van luchtgeveerde platforms en topsnelheden tot 10 km/u, garanderen wij een snelle en gezonde pallettransport, zelfs over lange afstanden.

Onze elektrische stapelaars zijn echter niet alleen snel en krachtig, ze zijn ook uiterst intelligent. Neem bijvoorbeeld het optionele lastcapaciteitsdiagram op de EXV. Met een blik kunt u zien tot welke hoogte de huidige lading kan worden gehesen. Daarnaast beschikken onze stapelaars over slimme hulpsystemen zoals Curve Speed Control, dat automatisch de bochtsnelheden regelt. Zo kunt u altijd snel en veilig rijden.

Bij Itolang begrijpen we dat uw magazijn behoeften uniek zijn. Daarom bieden wij een breed scala aan Still stapelaars die aan uw specifieke vereisten voldoen. Of u nu een stapelaar nodig heeft voor smalle gangpaden, zware ladingen of snel transport, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze stapelaars zijn ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit, zodat u kunt vertrouwen op hun betrouwbaarheid en prestaties.

Als gevestigde dealer van Still stapelaars staan wij garant voor uitstekende service en support. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste stapelaar voor uw bedrijf en biedt u advies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van Still stapelaars bij Itolang te ontdekken. Optimaliseer uw magazijn met onze krachtige en intelligente stapelaars.

Heeft u een vraag?
Het team van Itolang staat voor u klaar!

Komt u er zelf niet uit of heeft u specifieke vragen over bepaalde heftrucks of diensten? Neem dan contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.