Hubtex & BP

BP QL-T Series

BP ML-T Series

BP MSE Series

BP SHD 70/80

Hubtex & BP bij Itolang

Bij Itolang bieden we een uitgebreid assortiment aan zijladers, waaronder die van de gerenommeerde merken Hubtex en BP. Deze geavanceerde zijladers zijn ontworpen om het proces in uw magazijn te optimaliseren en efficiënter te maken.

Hubtex zijladers staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Ze zijn ideaal voor het hanteren van lange, zware of onhandige lasten. Dankzij hun draaibare cabine kunnen ze zich gemakkelijk verplaatsen in smalle gangpaden en ruimtes met beperkte manoeuvreerruimte. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk goederen oppakken en verplaatsen zonder dat er veel ruimte nodig is. Dit maakt ze uitermate geschikt voor magazijnen met hoge stellingen en smalle gangpaden.

BP zijladers zijn een uitstekende keuze voor het vervoer van lange ladingen. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar, waardoor ze bestand zijn tegen zware werkomstandigheden. Met hun zijdelingse vorken kunnen ze lasten veilig en efficiënt verplaatsen, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. BP zijladers zijn zeer wendbaar en kunnen eenvoudig manoeuvreren in krappe ruimtes, waardoor ze de ideale keuze zijn voor magazijnen met beperkte ruimte.

Zowel de Hubtex als de BP zijladers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en capaciteiten, zodat u de perfecte zijlader kunt kiezen die voldoet aan uw specifieke behoeften. Of u nu lange materialen moet verplaatsen, goederen in smalle gangpaden moet hanteren of behoefte heeft aan een robuuste zijlader voor zware ladingen, bij Itolang vinden we de juiste oplossing voor uw magazijn.

Heeft u een vraag?
Het team van Itolang staat voor u klaar!

Komt u er zelf niet uit of heeft u specifieke vragen over bepaalde heftrucks of diensten? Neem dan contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.