Itolift

Itolift RVS handpompwagen

Itolift 1200kg duplex mast stapelaar

Itolift 1000kg duplex mast stapelaar

Itolift monolift stapelaar

Itolift hoogheffende handpompwagen

Itolift handpompwagen met weegfunctie

Itolift handpompwagen

Itolift MPL185

Itolift MPL154

Itolift MPT12-Li-ion

Itolift bij Itolang

Itolift is het eigen merk magazijntrucks van Itolang, ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw magazijnoperaties. Met onze jarenlange ervaring in de sector hebben we een reeks hoogwaardige magazijntrucks ontwikkeld die uw magazijnproces naar een hoger niveau tillen.

Onze Itolift-lijn omvat een breed scala aan trucks die zijn ontworpen voor verschillende toepassingen, waardoor u de flexibiliteit heeft om de juiste oplossing te kiezen die perfect aansluit bij uw behoeften.

  1. Handpallettrucks: Onze handpallettrucks zijn robuust, ergonomisch en uiterst gebruiksvriendelijk. Ze zijn ideaal voor het verplaatsen van pallets binnen uw magazijn, waar menselijke kracht nog steeds de sleutel is tot efficiëntie.
  2. Smalle gangen trucks: Optimaliseer uw magazijnruimte met onze smalle gangen trucks. Deze trucks zijn ontworpen om te manoeuvreren in de meest krappe gangpaden, waardoor u waardevolle vierkante meters kunt besparen en de opslagcapaciteit van uw magazijn maximaliseert.
  3. Budgetlijn pompwagentjes/hoogbouwtruck: Voor diegenen die een kostenefficiënte oplossing zoeken, biedt onze budgetlijn pompwagentjes/hoogbouwtruck uitstekende prestaties zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Deze trucks zijn geschikt voor eenvoudige stapelwerkzaamheden en intern transport tegen een betaalbare prijs.
  4. Goedkope lijn stapelaars: Onze goedkope lijn stapelaars zijn ontworpen voor lichtere toepassingen en bieden toch betrouwbare prestaties. Ze zijn perfect voor het stapelen van goederen op lagere hoogtes en zijn een kosteneffectieve oplossing voor uw magazijn behoeften.
 

Bij Itolang streven we ernaar om u de best mogelijke magazijntrucks te bieden, zodat u kunt profiteren van een soepel en efficiënt magazijnbeheer. Al onze Itolift-trucks worden geproduceerd met aandacht voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, zodat u kunt vertrouwen op langdurige prestaties.

Heeft u een vraag?
Het team van Itolang staat voor u klaar!

Komt u er zelf niet uit of heeft u specifieke vragen over bepaalde heftrucks of diensten? Neem dan contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.